Hvem er vi


Hvem er vi
International Bag Industry er en lille virksomhed som tænker og producerer stort
IBI er kendt for at være en lille virksomhed, der er fleksibel og som tænker i muligheder frem for begrænsninger. Siden 1972 har vi været frontløbere inden for vores område, og vores innovative tankegang har gjort os til en af Nordeuropas største leverandører af plastposer.

Hos IBI har vi tre produktioner, som arbejder tæt sammen på vores fabrik nær Vojens

  • FOLIEPRODUKTION  -ingen standardløsninger
    Derimod tilbyder vi unikke løsninger tilpasset den enkelte kundes ønsker. Med vores moderne maskiner kan vi producere folier i specielle farver og i mindre oplag. Det giver mulighed for at eksperimentere med materialer og farver, lave nye kombinationer og derved tilbyde dig innovative løsninger.

  • TRYKKERI  -forståelse for farver
    Hos IBI kan vi trykke alverdens farver i alverdens former. Fra simple stregtryk til mere komplicerede tryk. Medarbejderne er uddannede til at håndtere farver, og vigtigst af alt: De kan lide det. Med stor fokusering og dyb koncentration finder de frem til de rette farver, så dine forventninger kan blive indfriet.

  • SVEJSERI


Hurtig betjening og kort leveringstid
Flere af virksomhedens omkring 20 ansatte har været ansat her i mere end 10 år. Det betyder, at vi ligger inde med stort knowhow og en ubetalelig kompetence, der er med til at skabe succes. Og så er vi yderst servicemindede. Vi er flinke og lydhøre mennesker, der kun ønsker, at kunden skal komme herfra med en god oplevelse.

Kunden er altid velkommen til at kigge forbi
IBI's kundeskare er stabil og bygger på langvarige og tillidsfulde relationer. Vi tror på, at det skyldes, at vi er fleksible og til at stole på. Alle kunder er til hver en tid velkomne til at kigge forbi vores kontor. Ofte kan der være usikkerhed omkring en specifik farve, så kom endelig forbi og få den godkendt, inden vi sender noget gennem trykmaskinerne.

Nordeuropas mest fleksible producent af alle typer poser
For os betyder kvalitet:
  • At overholde indgående aftaler
  • At levere den vare, som kunden forventer - og til den aftalte tid